СЪТРУДНИЦИ

Специалист Връзки с обществеността

Казвам се Анелия Атанасова и се присъединих към екипа на Българското училище в Атланта през месец Април, 2017. Моята задача е свързана основно с PR дейностите на училището – създаването на PR и маркетингови стратегии, подобряване на комуникациите на външно и вътрешно ниво, както и развиване на цялостна дигитална платформа. За мен е голяма чест да се присъединя към този екип, който с огромен ентусиазъм и отдаденост се бори да запази частица от нашата, българска култура в САЩ. За мен е важно да помним откъде идваме, за да знаем накъде сме се запътили. Това е особено валидно за днешния свят, в който миграцията е новата норма. Твърдо вярвам, че човек трябва да учи майчиния си език и традициите на своя род, независимо къде по света се намира.

Завършила съм Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „св. Климент Охридски“ 2005г.  с магистърска степен по Публична Комуникация. Професионалният ми опит е предимно в областта на корпоративния PR.  Обичам работата си и за мен всеки ден, в който научавам нещо ново, е спечелен.

Свободното си време обичам да прекарвам със семейството и приятелите си. Обичам книгите, фотографията и разходките сред природата.

Форма за връзка с мен:

Родителски съвет