РЕГИСТРАЦИЯ 2019-2020

Започна първият етап за записване на ученици за учебната 2019-2020 година. Подаването на документи ще се проведе на място в училището, a за по-голямо улеснение, можете да се запишете и чрез сайта ни като попълните всички данни във формата по-долу и се запознаете с условията за записване.

„Ден на отворените врати“ ще се проведе специално за семейства на бъдещи ученици на 4 май от 11:30-13:30 ч. . Тогава в детайли ще можете да се запознаете с учебното заведение:

  • Да се срещнете и беседвате с екипа от учители и администрацията на училището
  • Да разгледате нашата материална база, класни стаи, детска площадка, залата по танци, училищната библиотека
  • Да разберете условията за прием, начините и сроковете на записване
  • Да получите информация за извънкласните форми и занимания
  • Ще имате възможност разговаряте с представителите на родителския съвет, които провеждат множество инициативи и участват активно в училищния живот

Първият етап на записване ще продължи до 30 май 2019 година, когато можете да подадете документи онлайн или на място на адрес: 3180 Peachtree Road NE, Atlanta, GA 30305 Harp Student Center -Peachtree Road United Methodist Church. Таксата за записване до 31 май 2019 година е в размер на $20. Таксата за обучение се заплаща през септември и тя включва само обучението, но не и извънкласните дейности.

За нас е много важно да направите регистрацията по-рано, за да имаме възможност да организираме разпределенията по класове, учителските екипи и заявките за брой учебници.
Запазете Вашето място сега и се регистрирайте и чрез сайта ни!
БЛАГОДАРИМ ВИ!

Please review the Bulgarian Center Terms and conditions

Приемам условията / Accept the Terms

Информация за ученика / Student Information

Информация за родител / Parent Information

Допълнителна Информация / Guardian Contact Information

[recaptcha]