РЕГИСТРАЦИЯ 2018-2019

На 10 август 2018 г. започва вторият етап на записване на ученици за учебната 2018-2019 година. Крайният срок за подаване на документи е 10 септември 2018 година, когато окончателно ще се определят и обяват класовете за настоящата учебна година. За по-голямо улеснение, можете да се запишете чрез сайта ни като попълните всички данни във формата по-долу и се съгласите с условията за записване. Документи може да подадете и на място и в деня за записване на 8 септември 2018 година (събота) от 10:00 – 14:0 часа на адрес:  Peachtree Road United Methodist Church – 3180 Peachtree Rd NE, Atlanta, Georgia 30305. HARP STUDENT CENTER, когато на място ще можете да видите учебните зали и условията . 
Таксата за записване е в размер на $40, които може да заплатите по банков път. Заплащането тази година ще се осъщетствява чрез уеб сайта на училището. Очаквайте подробности скоро. Таксата за учебната година включва само обучението, но не и извънкласните дейности. 
За нас е важно да направите регистрацията по-рано , за да имаме възможност да направим нужните разпределения по класове и учителски екипи за предстоящата учебна година. Благодарим Ви за разбирането и съдействието! 
Очакваме с нетърпение всички нови и вече записани ученици! 

Please review the Bulgarian Center Terms and conditions

Приемам условията / Accept the Terms

Информация за ученика / Student Information

Информация за родител / Parent Information

Допълнителна Информация / Guardian Contact Information