НАШИЯТ ЕКИП

Марина Нанева

Завършила съм магистратура по физика и математика в Пловдивски университет “ Паисий Хилендарски“. Работила съм 11 години като учител в родния ми град Хасково с деца в гимназиален етап на обучение. От 2015 година работя в Kids R Kids като учител в подготвителните и предучилищните групи / Preschool and GA Pre-K/. 

От 2013 година работя в Българско училище „Св. Константин-Кирил Философ“ гр. Атланта с деца от различни възрастови групи. 

Работата с деца ми носи радост. Работя с удоволствие с учениците от Българското училище в Атланта, защото се чувствам щастлива и удовлетворена от възможността да възпитавам у моите ученици любов към България и към българския език. Освен, че всеки език е богатство, за мен е важно да знаем и помним откъде идваме и да се гордеем с това. 
Семейна съм, с една прекрасна дъщеря на 10 години. Свободното време обичам да прекарвам със семейството и приятелите си. Обичам да гледам хубави филми и да посещавам нови и интересни места. 

 

Емилия Кръстева

Завършила съм специалност „Начална училищна педагогика“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград.

Притежавам магистърска степен с професионална квалификация „Магистър –Експерт и учител по Информационни технологии в началните класове“, а също и V-та Професионално-квалификационна степен към Софийски университет.

Работила съм като начален учител в България и имам педагогически стаж 13 години.

Работата с деца ми носи истинска радост и удовлетворение. Радвам се, че съм част от екипа на Българско училище в Атланта.

 

 

 

 

Елена Костова

Завърших полувисше образование за начален учител в град Бургас, а по-късно висше и магистратура в ПУ „П. Хилендарски“. Защитих  пета и четвърта квалификационна степен в Тракийския университет. Работих в продължение на 20 години в ОУ „Л.Каравелов“ гр. Ямбол, откъдето съм и родом.

 Обичам да виждам израстването на децата като личности, които с присъщото им за възрастта любопитство задават трудни /за отговор/ въпроси.

За мен е важно децата да знаят, да могат и да бъдат добри хора. Всяко дете следва своя път, а ние /родители и учители/ сме доволни и щастливи, когато те успяват!