БИТ, КУЛТУРА И ЗАНАЯТИ

 

Още една чудесна новина за настоящата учебна година.  Тази година отново ще провеждаме класове по „Бит, култура и занаяти“  за децата от Българското училище в Атланта, с което извънкласните ни дейности се обогатяват.

Записването се провежда през септември, а часовете ще започнат от месец октомври. Занятията ще се провеждат на обяд от 12.00 до 12.40 ч. Формуляр за записване можете да изтеглите от ТУК: ФОРМУЛЯР ЗА ЗАПИСВАНЕ 2021-2022 (CRAFTS) или да попълните на място в училището.

Проектите ще бъдат отражение на културното ни наследство и ще включват:

Изработване на сурвачки; коледарски геги; тъкане на стан; ръчна бродерия; изработка на кукерски маски; мартеници; боядисване на яйца и др. занимания. Това ще позволи на децата да се запознаят от първо лице с традициите на нашите предци.

Занятията ще се провеждат всяка учебна събота, в сградата на училището.

Mесечната такса ще бъде $30 за ученици, посещаващи българското училище. Предлагаме и възможността деца, които не посещават класовете на Българското училище, да могат да се запишат само за този клас. Таксата за тях ще бъде $40.

Можете да се запишете на място. Mожете и да се свържете с нас на телефон (470) 265-6660 или като изпратите запитване на електронната ни поща info@atlantabgschool.com