БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТАНЦИ

И тази учебна година имаме удоволствието да предложим извънкласни занимания по народни танци. Планираме занятията за деца да започнат 14.09.2019г.  и ще се провеждат всяка учебна събота, като учениците ще бъдат разделени на две групи.

·     За ученици, посещаващи занятия сутрин репетицията ще бъде от 12:30 до 13:30ч

·    За ученици посещаващи занятия следобед репетицията ще бъде от 11:30 до 12:30ч

Формуляр за записване за Вашия ученик, може да изтеглите от ТУК ФОРМУЛЯР ЗА ЗАПИСВАНЕ 2019-2020 (DANCE)  или да попълните на място в училището. 

Посещавайки часовете децата ще могат да се докоснат до магията, необятността и красотата на българския танц и да изпълняват хора и танци от различни етнографски области на България.

Танците ще бъдат отворени за всички желаещи родители, приятели и познати, които милеят за  българските традиции. Месечната такса ще бъде $30 за ученици посещаващи само Народни танци и $45 за ученици посещаващи заниманията по „Народни танци“ както и „Бит, култура и занаяти.“

Родителите ще имат възможност да съчетаят полезното с приятното и докато децата се трудят над уроците, те също ще могат да се потопят в богатата палитра от  хора и ръченици, Графикът за възрастни предстои да бъде уточнен и ще бъде обявен в началото на учебната година. 

Записвания и въпроси може да отправяте на е-mail – info@atlantabgschool.com