РЕГИСТРАЦИЯ 2020-2021

Месец август поставя началото на втория етап от записването на нови ученици за новата учебна 2020/2021 година. Подаването на документи се провежда по няколко начина – по електронна поща: можете да принтирате и попълните  Нашата форма за регистрация, след което да я изпратите на info@atlantabgschool.com. Ако имате въпроси или искате да получите допълнително информация, можете да се свържете с Директора на училището г-жа Милена Стойчева-Капитанова – нейните координати намерете тук. За по-голямо улеснение, ако сте нови ученици и не сте посещавали нашите класове, можете да се запишете и чрез сайта ни като попълните всички данни във формата по-долу. Tаксата за записване ($30)  можете да платите веднага към Български Център за Културен Напредък (Bulgarian Center for Cultural Advance), тел. 470-265-6660, чрез платформата Zelle. 

ВНИМАНИЕ! С попълването и изпращането на тази форма, Вие ни давате Вашето изрично съгласие да съберем и използваме тези данни, за да Ви запишем. Можете да се запознаете с нашата Политика за защита на личните данни

За нас е много важно да направите регистрацията по-рано, за да имаме възможност да организираме разпределенията по класове, учителските екипи и заявките за брой учебници. Но ако все още не сте го направили, последният срок наближава! 

Запазете Вашето място сега и се регистрирайте днес!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Моля, преди да продължите, се запознайте с нашите Общи условия за записване (включват информация за училищните и административни такси, отстъпки за две и/или повече деца, извънкласни дейност и др.) 

Задължителните полета са отбелязани с *.

Please, review Bulgarian Center for Cultural Advance’s  Terms and conditions

снимки на детето ми да бъдат публикувани в интернет страницата и/или Фейсбук страницата на „Български център за културен напредък“.