РЕГИСТРАЦИЯ

Активно протича записването на ученици за новата учебна 2024/2025 година. Подаването на документи можете да направите бързо,  лесно и сигурно чрез нашата уеб страница.  Попълнете всички данни във формата по-долу. Tаксата за записване е в размер на $50 и  можете да я заплатите веднага към Български Център за Културен Напредък (Bulgarian Center for Cultural Advance), тел. 470-265-6660, чрез платформата Zelle. 

ВНИМАНИЕ! С попълването и изпращането на тази форма, Вие ни давате Вашето изрично съгласие да съберем и използваме тези данни (на Вас и Вашето дете/деца), за да извършим процеса по записване. Можете да се запознаете с нашата Политика за защита на личните данни

За нас е много важно да направите регистрацията навреме, за да имаме възможност да организираме разпределенията по класове, учителските екипи и заявките за брой учебници. 

Запазете Вашето място сега и се регистрирайте днес!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Моля, преди да продължите, се запознайте с нашите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ  (включват информация за училищните и административни такси, отстъпки за две и/или повече деца, извънкласни дейности и др.) и нашият ПРАВИЛНИК

Задължителните полета са отбелязани с *.

снимки на детето ми да бъдат публикувани на интернет страницата и/или Фейсбук страницата на Българско училище в Атланта.